Imatge Neus Crisol Milian
Convocatòria de comunicacions – Col·loqui Internacional Universitat de Lisboa
per Neus Crisol Milian - Monday, 17 July 2017, 16:34
 

Els propers 8 i 9 de març 2018 tindrà lloc a la Facultat de Lletres de la Universitat de Lisboa el Col·loqui Internacional “Los estudios ibéricos desde la periferia: Desafíos epistemológicos y nuevas miradas en los estudios gallegos, vascos y catalanes”.

Aquest Col·loqui parteix de la consolidació progressiva dels estudis ibèrics en l’àmbit internacional i de com es relocalitzen els estudis gallecs, bascos i catalans implicats en aquest nou marc de treball. La proposta és que cal repensar tant els estudis ibèrics a partir de la noció de “perifèria” representada per les realitats gallega, basca i catalana, com els àmbits d’estudi que els són propis, d’acord amb les noves tendències analítiques que dominen l’esfera internacional. Els espais socials gallec, basc i català són entesos com a realitats complexes i amb dinàmiques pròpies però propícies, simultàniament, a l’experimentació i la innovació metodològica.

Fins el 15 de novembre del 2017 s’accepten propostes de comunicacions, que hauran de presentar-se amb una extensió d’entre 200 i 250 paraules (títol i resum) amb 5 paraules clau, i una breu nota biogràfica a l’adreça periferia2018@gmail.com.

Més informació al pdf adjunt i aquí.