Imatge Laura Creixell
Sant Jordi a la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic: poesia, música, jocs i menjua!
per Laura Creixell - Friday, 28 April 2017, 05:11
 

El passat dijous 20 d’abril els estudiants de català de la Escuela Nacional de Lenguas, Lingüística y Traducción (l’antic CELE) van celebrar Sant Jordi amb una diada d’allò més variada.
La celebració va començar amb un recital poètic a càrrec dels estudiants. S’hi van llegir poemes de Salvador Espriu, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Vicent A. Estellés, Miquel Martí i Pol, Ramon Xirau…que van quedar recollits en l’antologia que van repartir entre els assistens. Una seixantena de persones hi van asistir. El recital va tancar-se amb  un tast musical en què els estudiants van atrevir-se amb una mica de tot: Lluís Llach, Sau, Teràpia de Shock..

I de la poesia a la taula! Els estudiants van preparar una completíssima mostra gastronòmica dels Països Catalans: paella, fideuà, coques, panades, robiols, pa amb tomàquet, carquinyolis, panellets, escalivada… en definitiva, un deliciós tiberi.

La diada va acabar amb un seguit de jocs i concursos sobre llengua i cultura catalanes. El premi per a l’equip guanyador va consistir en manuals de gramàtica, l’antologia de contes catalans Voces i cervesa, xocolata i embotits catalans.
 
Encara que tard…bona diada a tothom!