Imatge Anna  Subarroca Admetlla
Sant Jordi torna a Friburg
per Anna Subarroca Admetlla - Thursday, 27 April 2017, 23:18
 

Després d'uns anys sense celebracions, enguany Sant Jordi ha tornat a prendre possessió dels passadissos de la universitat de Friburg per unes hores. El passat 24 d’abril de 2017 vam celebrar, un dia tard, la diada del patró català i també de la ciutat de Friburg.

Vam situar una davant de la biblioteca de Romanística, que va ser punt de trobada d’alguns curiosos, estudiants de català, professors dels Seminari i catalans residents a la ciutat. Durant unes quatre hores vam repartir roses, llibres i punts de llibre. Inspirats per la iniciativa #BooksAndRoses i gràcies al suport de la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Alemanya, vam acabar d’arrodonir la jornada repartint llibres en diferents llengües i de diferents temàtiques que havien estat cedits per la biblioteca i diferents departaments de la universitat.

A l’hora del cafè vam fer una breu lectura de textos en diferents llengües sobre la temàtica de l’amor. Es van llegir textos en alemany per explicar la tradició catalana i els poemes “Liebe” de Hermann Hesse; “Te propongo” de la saragossana Magdalena Lasala; “Arte de amar” del modernista brasiler Manuel Bandeira i finalment, “Els amants” de Vicent Andrés Estellés, en valencià (pallarès) i en italià (traducció dels alumnes de Torí de l’any 2013).

Visca l’amor i visca la literatura! Trobareu més fotos a l'àlbum de Facebook

Gràcies a tots per la vostra ajuda i col·laboració!