Imatge Neus Crisol Milian
Convocatòria de comunicacions: Congrés Puig i Cadafalch
per Neus Crisol Milian - Friday, 21 April 2017, 11:43
 

Els propers 18-21 d'octubre tindrà lloc a Barcelona i Mataró el Congrés “Puig i Cadafalch. Arquitecte de Catalunya” com a part del programa de commemoració del 150è aniversari del seu naixement i el centenari del seu accés a la Presidència de la Mancomunitat de Catalunya.

El congrés es proposa obrir nous camins d’exploració d’aquest personatge per interpretar­‐lo en tota la seva complexitat, com a arquitecte, urbanista, arqueòleg,
historiador de l’art i també com a figura pública rellevant en la Catalunya de la primera meitat del segle XX. El congrés s’obre també a recerques desenvolupades en un context internacional, tant les relacionades amb en Puig i Cadafalch d’una manera directa, com aquells treballs sobre personatges o fets que puguin ajudar a entendre la seva dimensió internacional.

Fins al 30 de maig del 2017 està obert el termini de recepció de propostes de comunicacions.

Els interessats en presentar una comunicació hauran d’enviar el títol i resum (màx. 2000
caràcters), acompanyats de les seves dades (nom complet, adscripció acadèmica de l’autor i breu CV, e-­‐mail i número de telèfon) al correu electrònic congrespic@gmail.com, especificant la mesa en la que es vol participar.
Les comunicacions es podran presentar en català, castellà, francès o anglès.

Per tal de promoure la participació de joves investigadors d’arreu del món, el congrés oferirà 5 beques de 100€ per a doctorands i doctorats recents (darrers cinc anys) de fora de les universitats de l’àmbit catalano‐parlant.

Organització: Universitat de Barcelona (grup de recerca GRACMON), Institut d’Estudis Catalans i Direcció de Cultura de Ajuntament de Mataró.

Trobareu més informació al pdf adjunt.