Imatge Info Llengua
Estades lingüístiques d'estiu 2017
per Info Llengua - Thursday, 30 March 2017, 12:33
 

Des de l’any 2003, un miler de persones han pogut completar durant l’estiu la seva formació lingüística en diversos territoris de parla catalana, gràcies a ajuts o a la participació en estades lingüístiques organitzades per l’Institut Ramon Llull, conjuntament o bé amb la col·laboració d’altres organismes i institucions. Algunes d’aquestes persones s’han dedicat posteriorment a la traducció literària del català a altres llengües, a la docència i la recerca relacionada amb els estudis catalans, a la gestió cultural o bé a altres feines en què el coneixement de la llengua catalana els ha estat un element de diferenciació respecte dels graduats en llengües majoritàries. 

Temps enrere ja us vam anunciar que enguany hem ampliat l’oferta d’estades lingüístiques d’estiu i viatjarem una mica més per tot el domini lingüístic, des de València a Andorra passant per Palma i Girona:

  •  Estada lingüística a València, Acadèmia Valenciana de la Llengua i Institut Ramon Llull. València, del 9 al 21 de juliol.
  •  Campus universitari de la llengua catalana, Institut Ramon Llull i Govern d’Andorra. Girona i Canillo, del 23 de juliol al 6 d’agost
  •  Estada lingüística a les Illes Balears, Institut Ramon Llull. Palma, del 3 al 15 de setembre

El termini de sol·licitud d’inscripció començarà el dia 1 d’abril i finalitzarà el dia 10 de maig. Les persones interessades únicament podran sol·licitar de participar en una de les tres  propostes formatives, l’estada a València, el Campus o bé l’estada a Palma. Una altra novetat d’enguany és que la matrícula serà gratuïta en tots els casos. Us agrairem que pugueu fer difusió d'aquesta informació entre els vostres estudiants. 

Trobareu informació detallada tant de l’Estada lingüística d’estiu a València (AVL-IRL) com del XVI Campus universitari de la llengua catalana i de l’Estada lingüística d’estiu a les Illes Balears a www.llull.cat.

Àrea de Llengua i Universitats

Institut Ramon Llull

 

 
Re: Estades lingüístiques d'estiu 2017 per Lucía Medea García - Monday, 3 April 2017, 23:57
Re: Estades lingüístiques d'estiu 2017 per Ignasi Massaguer - Tuesday, 4 April 2017, 09:14
Re: Estades lingüístiques d'estiu 2017 per Lucía Medea García - Friday, 7 April 2017, 13:02