Imatge Maria Lacueva Lorenz
CONVOCATÒRIA PER AL I CONGRÉS DE L’ASSOCIACIÓ DE JOVES INVESTIGADORS EN LLENGUA I LITERATURA CATALANES
per Maria Lacueva Lorenz - Wednesday, 15 March 2017, 19:44
 

L’Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalana (AJILLC) ens fa arribar aquesta crida a la participació en el I Congrés de l’Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalana que se celebrarà a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València els 27, 28 i 29 de setembre de 2017.

Les línies temàtiques que es contemplen són diverses, i entre elles es troba la didàctica del català per a estrangers.

L'AJILLC busca obrir espais de trobada i de publicació per a joves investigadors i investigadores d'arreu del territori lingüístic o de l'àmbit internacional. Per això, per poder participar-hi com a ponent, cal respectar almenys un d'aquests tres criteris:

• Estar en possessió d'un grau o una llicenciatura des de fa no més de deu anys
• Ser estudiant de doctorat
• No superar els cinc anys des de la finalització de l’últim postgrau

Tant el professorat de la xarxa que que es trobe en una d'aquestes situacions com l'estudiant de les vostres universitats amb treballs de finals de grau, de màster o de doctorat sobre temes de llengua, literatura o cultura catalanes, hi trobareu un espai ideal per a presentar-los i publicar-los.

El termini per presentar les vostres propostes finalitza el 30 d'abril. Més informació (en català i anglès) als fitxers adjunts.