Imatge Gemma Gil Costa
L’Institut Ramon Llull convoca una nova edició del concurs IRLats per a estudiants de català
per Gemma Gil Costa - Monday, 13 March 2017, 13:03
 

Queda obert el període de participació en una nova edició de l’IRLats, el concurs de relats breus organitzat per l’Institut Ramon Llull. El certamen s’adreça a estudiants de català de fora del domini lingüístic amb la intenció d’incentivar la creativitat en llengua catalana entre els estudiants estrangers. Els participants poden presentar les seves propostes des del 6 de març fins al 31 de maig, i aquestes s’aniran publicant al lloc web IRLats perquè puguin ser votades. El veredicte del jurat es farà públic el 9 de juny, i la persona guanyadora serà obsequiada amb la reserva d’una plaça al Campus Universitari de la Llengua Catalana de juliol de 2017. 

------------------

Els microrelats s’aniran publicant al lloc web IRLats a mesura que els participants els enviïn a través del formulari. Per participar al concurs cal ser estudiant de català de fora del domini lingüístic i tenir el català com a llengua no nativa. Cada participant pot presentar únicament un microrelat, que ha de ser original, inèdit, escrit en català i d’una extensió màxima de 400 caràcter. La temàtica és oberta.

El jurat escollirà un guanyador i un finalista d’entre els microrelats més votats a la xarxa. El veredicte es farà públic el dia 9 de juny i el guanyador/a serà obsequiat amb la reserva d’una plaça al Campus Universitari de la Llengua Catalana de juliol de 2017. 

Aquesta iniciativa forma part de les línies d’acció de l’Institut Ramon Llull per promocionar els estudis de llengua i cultura catalanes a les universitats de l’exterior.

Les bases i les inscripcions al concurs IRlats es poden trobar a irlats.llull.cat.