Imatge Andreea Stefan
3 en 1, activitats del primer semestre
per Andreea Stefan - Sunday, 12 March 2017, 22:19
 

1. El 26 d’octubre es va celebrar la Castanyada a la Universitat de Szeged, la primera activitat cultural del curs que va donar l’oportunitat als estudiants de diversos grups (primer i segon curs de minor de català i estudiants dels cursos optatius) de conèixer-se i explicar les seves experiències relacionades amb el català. També van poder tastar panellets i castanyes i van jugar jocs senzills, accessibles a tots els nivells de català presents.

2. Del 21 al 25 de novembre el Grand Café de Szeged va acollir la cinquena edició del cicle Cinema Paradiso, organitzat conjuntament pels lectorats d’italià, català, basc, castellà i portuguès, obert al públic general. En aquesta edició es va projectar Barcelona nit d’estiu (2013). Cal destacar que, malgrat l’època d’exàmens, va ser un èxit de participació.

3. El 8 de desembre els estudiants de la Universitat de Szeged van tancar el semestre amb una festa que va tenir com a protagonista el Tió. A més dels regals que els va cagar el Tió, també es van enfortir les relacions entre els grups de minor de català mitjançant els regals dels amics secrets.

 

Més informacions i fotos a la pàgina de Facebook: https://www.facebook.com/Estudis-Catalans-Szeged-503524843096679/?ref=aymt_homepage_panel