Imatge Lidia Carol Geronès
La recepció de Pasolini en la literatura catalana: Blai Bonet
per Lidia Carol Geronès - Monday, 19 December 2016, 15:26
 

S’acaba de publicar per l’editorial italiana Marsilio el volum Pasolini oggi. Fortuna internazionale e ricezione critica, que inclou els articles presentats, d'una banda, al Congrés “Pasolini. Le ragioni di una fortuna critica” que es va fer a Casarsa della Delizia els dies 30 i 31 d’octubre del 2015; i, de l'altra, al Seminari, “Pasolini Straniero: riletture, trasposizioni, rielaborazioni fuori dall’Italia”, que es va dur a terme el passat 21 d’abril a la Universitat de Verona. Aquest seminari va comptar amb l’ajut organitzatiu i la participació de la secció de català del Departament de Llengües i Literatures Estrangeres.

Ens fa il·lusió, doncs, poder compartir la notícia d’aquesta publicació que també ha volgut tenir en compte la llengua i la literatura catalana per explicar la recepció de Pasolini fora d’Itàlia, a través de l'article: "Pier Paolo Pasolini e la letteratura catalana: Blai Bonet, trace di un incontro" de Lídia Carol Geronès, professora de llengua i cultura catalana a la Universitat de Verona.

N'han parlat:

http://www.centrostudipierpaolopasolinicasarsa.it/molteniblog/sullo-scaffale-pasolini-oggi-marsilio-un-sondaggio-aperto-sulla-fortuna-di-pasolini/

Fotos del Seminari sobre Pasolini que es va fer a Verona:

https://www.flickr.com/photos/bibliotecafrinzi/sets/72157666889229510