Imatge Pau Bori Sanz
Seminari a la Universitat de Belgrad: Aprendre llengua amb la literatura
per Pau Bori Sanz - Saturday, 10 December 2016, 13:39
 

La professora Mia Güell de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya s’ha desplaçat aquesta setmana a Sèrbia per impartir un seminari de llengua i literatura catalanes per als estudiants de segon any d’Estudis Catalans de la Universitat de Belgrad.

 

La professora Güell ha tractat qüestions lingüístiques a partir de l’obra de diversos autors catalans. Va presentar, per exemple, “El Llibre de les Bèsties” de Ramon Llull, junt amb bestiaris de Josep Carner, d’Enric Larreula, Josep Vallverdú o Joana Raspall. També va apropar als estudiants de català l’obra i la figura dels poetes Joan Maragall, Joan Brossa i Miquel Martí i Pol. A la darrera de les sis sessions del seminari els estudiants van tenir l’oportunitat de construir una partida de dòmino poètica a partir del poema “Dòmino” de Brossa i una obra col·lectiva amb el joc surrealista “El cadàver exquisit”.

 

El seminari, seguit amb gran interès pels estudiants de la Universitat de Belgrad, ha estat possible gràcies a un ajut de l’Institut Ramon Llull.