Imatge Carme Calduch Rios
Margarida Castellanos (UV) a Queen Mary, Londres
per Carme Calduch Rios - Friday, 9 December 2016, 14:12
 

Durant tota aquesta setmana (5-9 de desembre), la professora Margarida Castellano del Departament de Didàctica de Llengua i la Literatura de la Universitat de València, ha participat en classes de literatura i llengua catalana amb els estudiants de Queen Mary. 

La professora, convidada amb el programa Erasmus Docent, ha fet aportacions d'allò més interessants que han engrescat l'alumnat i han despertat el seu interès per la poesia en llengua catalana. 

Amb els alumnes de Català III, Margarida Castellano va fer un taller en què comparava la poesia de l'afromericana Maya Angelou i el poeta valencià Marc Granell, com a poesia compromesa. Després del taller, els alumnes van escriure la seva versió del poema "Et dic" de l'autor valencià, i dilluns proper farem un debat amb els estudiants de literatura catalana del grau de Magisteri de la Universitat de València via Skype. 

La professora Castellano també va fer una xerrada oberta al públic en general que portava per títol "L'àlbum il·lustrat com a eina d'alfabetització visual i foment de lectura" que també va acabar amb un debat ben interessant sobre la utilització dels contes i els àlbums il·lustrats a les classes de llengua. 

Salutacions,

 

Carme Calduch

Centre for Catalan Studies, Queen Mary University of London