Imatge Carme Calduch Rios
JANSKY acaba la seva gira per UK a Londres
per Carme Calduch Rios - Friday, 25 November 2016, 13:51
 

El passat dijous 24 de novembre, el duet mallorquí Jansky va posar fi a la seva gira per les illes britàniques amb un taller i un concert al col·legi Queen Mary de la Universitat de Londres, després d'haver realitzat la mateixa activitat a les universitats de Liverpool, Durham i Newcastle. 

A l'igual que s'havia fet en les altres universitats, l'activitat va consistir d'un taller amb estudiants i professors, durant el qual la cantant i poetessa Laia Malo ens va ajudar en la creació de la nostra pròpia electrovèrsia, i ens van explicar el seu procés de creació musical i literària, mentre el Raume mesclava i composava una peça a partir de les nostres veus gravades recitant versos de poemes.

En acabar el taller, el duet mallorquí va fer un concert a The Urban Bar, Whitechapel, Londres. La petita sala aviat va quedar plena amb una cinquantena de persones, les quals van sortir  molt satisfetetes de l'actuació. 

 

L'activitat en conjunt va ser rebuda amb molt d'entusiasme i esperem poder tornar a organitzar alguna cosa amb ells en el futur. 

 

Carme Calduch

Queen Mary University of London