Imatge Eva Balada Rosa
Lesung statt Vorlesung: Lectura de fragments de “El perquè de tot plegat” de Quim Monzó a Siegen
per Eva Balada Rosa - Wednesday, 16 November 2016, 19:07
 

En el marc del Festival Literari Europeu “vielSeitig” el passat 29 d’octubre quatre professors de la Universität Siegen van sortir de les aules per anar al New Orleans (bar del centre de Siegen) per llegir fragments de les seves obres predilectes.

L’espectacle que portava per títol “Lesung statt Vorlesung”, organitzat per la Dra. Natasza Stelmaszyk i el seu equip, va ser moderat pel Nathael Busch, del Departament de Filologia Alemanya. Entre els professors convidats d’aquest any hi havia representants de les diferents facultats de la Universität Siegen: l’Oliver Schwarz (Física), l’Anke Schüll (Informàtica), l’Eva Balada Rosa (Filologia Romànica) i el Felix Sprang (Filologia Anglesa).

En aquest event es van presentar breument i es van llegir fragments de quatre obres de literatura universal: Aus zwei Planeten, de Kurd Laswitzes, Die Letzten ihrer Art de Douglas Adams, Leben und Ansichten von Tristram Shandy, Gentleman de Laurence Sternes i Der Grund der Dinge (El perquè de tot plegat) de Quim Monzó.

 

 

Més informació a:

www.vielseitig-festival.eu

http://www.uni-siegen.de/phil/aktuelles/events/730981.html