Imatge Joan Mas
L'electrovèrsia de JANSKY a la Universitat de Liverpool
per Joan Mas - Tuesday, 8 November 2016, 11:31
 

La setmana passada, el Departament de Llengües Modernes i Cultures de la Universitat de Liverpool va organitzar la Iberian and Latin American Week, una setmana cultural que té la finalitat de donar a conèixer i promocionar les llengües i cultures hispàniques que es poden estudiar a Liverpool (basc, castellà, català, gallec i portuguès).

Gràcies a les ajudes de l'Institut Ramon Llull i de l'Ambaixada Espanyola al Regne Unit, enguany l'encarregat de representar la cultura catalana ha estat el duet mallorquí d'electrovèrsia JANSKY que, el passat dia 2 de novembre, va oferir una activitat anomenada Poets to the dancefloor, dancers to the (uni)verse.

La primera part d'aquesta activitat va consistir en un taller pràctic en què Laia MaLo i Raume Jeus van fer una xerrada sobre el concepte d'electrovèrsia i el procés de creció, seguit d'una activitat dinàmica i participativa feta a partir de fragments de poemes. Al final del taller, es va crear un tema musical nou a partir de la intervenció dels participants, que recitaven els seus versos sobre una base musical.

La segona part de l'activitat va consistir en un concert obert a tothom al reconegut pub The Caledonia Liverpool.

Els estudiants i els membres del Departament valorem molt positivament l'activitat que es va dur a terme amb JANSKY, que enguany han estat el nostre Peers Visiting Writer.