Imatge Lucía Medea García
Festival literari internacional d'Òbidos
per Lucía Medea García - Tuesday, 1 November 2016, 18:44
 

Hola a tothom!

 

El passat 30 de setembre vam tenir una important representació catalana al Festival Literari Internacional d'Òbidos, Portugal. Vam poder gaudir de la lectura de poemes de Joan Margarit, que presentava el seu llibre "Misteriosament feliç", en edició bilingüe català-portuguès. També va participar en un col·loqui sobre Ramon Llull el catedràtic Pere Villalba, de la Universitat de Barcelona. I finalment, hi vam comptar amb la presència de Joaquim Nadal, qui va debatre, junt amb l'ex-secretari general del Partit Socialista portuguès, sobre utopia i democràcia. Tot això, amb l'ajuda i companyia de la fantàstica Izaskun Arretxe, cap de l'àrea de Literatura i Pensament de l'Institut Ramon Llull.

Va ser una dia ben intens i interessant. El festival és molt complet i Òbidos és un poble preciós. Un pla fantàstic per conèixer altres zones de Portugal!

 

A més a més, l'1 d'octubre Joan Margarit va tornar a fer una preciosa i apassionada lectura dels seus poemes a Lisboa. Aquesta vegada, alguns alumnes de català hi van poder assistir. Aquí us deixe una foto amb tots nosaltres, i amb el llibre de Margarit a les mans, dedicat!