Imatge Javier Krauel
Premi NACS 2017
per Javier Krauel - Monday, 27 June 2016, 21:47
 

Premi NACS 2017 convocat per la North American Catalan Society per un treball d’excel·lència en el camp dels Estudis Catalans.

1) L’objectiu del premi és atorgar un reconeixement a estudis de catalanística realitzats per estudiosos vinculats professionalment a institucions acadèmiques i de recerca de Nord-amèrica, que constitueixin aportacions rigoroses i de qualitat en aquest camp.

2) Poden optar al premi aquells treballs publicats entre l’1 de gener de 2015 i el 31 de desembre de 2016.

3) Els treballs han d’estar publicats en el moment de la seva nominació. No es podran nominar aquells treballs només acceptats per a publicació.

4) La nominació dels treballs és lliure.

5) El premi es podrà atorgar a un article, a un capítol de llibre, a una monografia, a una edició acadèmica o a una traducció.

6) La presidenta de la NACS lliurarà el premi, que consistirà en un diploma acreditatiu, durant el Col·loqui que se celebrarà a la Universitat d'Indiana, Bloomington el 2017. A més, l’investigador/a premiat/da rebrà una retribució econòmica de $700 per ajudar a pagar les despeses derivades de l’assistència al Col·loqui.

7) Per nominar els treballs només caldrà enviar la referència bibliogràfica. En cas necessari, el president del jurat podrà demanar còpia dels textos presentats.

Envieu les nominacions abans del 31 de gener de 2017 a Mario Santana – secretarinacs@gmail.com

Si teniu qüestions, escriviu a: Javier Krauel [javier.krauel@colorado.edu] o Paula Sprague [pas6ea@virginia.edu]