Imatge Laura Creixell
Amb una mica de retard...Sant Jordi a la UNAM
per Laura Creixell - Monday, 2 May 2016, 02:45
 

Amenaçats per una pluja que no es va decidir a visitar-nos fins que no vam haver acabat, dijous 21 vam celebrar Sant Jordi als jardins del Centro de Enseñanza de Lenguas Extranjeras de la UNAM. 

Per a l'acte, que va comptar amb una seixantena d'assistents, els estudiants van organitzar un recital poètic musicat, en què van llegir poemes d'Estellés, d'Espriu, de Rosa Leveroni, d'Ausiàs March, de Pere Quart, de Piera i de Margarit, entre d'altres, i que també va comptar amb la lectura d'uns fragments escollits del Llibre d'Amic e Amat.

A més del recital, també van muntar una mostra gastronòmica i es va convidar als assitents a dinar d'escalivada, de pa amb tomàquet, de coca de trempó, d'empanades i de postres, crema catalana, amargos, coca i gelat casolà. L'altre eix del Sant Jordi va consistir a fer difusió de l'antologia de poesia catalana bilingüe editada pels estudiants que aplegava els poemes llegits al recital: no en va sobrar ni un exemplar! Als assistents també es van regalar els punts de llibre que havien dissenyat els estudiants dedicats a diferents personalitats de la literatura i cultura catalanes. 

Us n'adjunto algunes de les fotografies.