Glòria Estapé
Estudiants de la Xarxa universitària d’estudis catalans a l’exterior s’incorporen en un projecte col·laboratiu de difusió de la cultura catalana
per Glòria Estapé - Thursday, 21 April 2016, 14:22
 

Com sabeu una de les activitats de l'Any Llull és la Viquimarató Qui té por de Ramon Llull? que tindrà lloc la setmana del 25 al 29 d'abril.

L’objectiu ha estat apropar als estudiants la figura de Ramon Llull i potenciar i compartir coneixement. Ensenyar al món allò que estan aprenent. Cada universitat editarà algun aspecte concret sobre Ramon Llull per tal de fer accessible de forma més completa la vida i l’obra del filòsof mallorquí en diferents idiomes. Per primera vegada, els estudiants de la Xarxa universitària d’estudis catalans a l’exterior s’incorporen en un projecte col·laboratiu de difusió de la cultura catalana.

Donem les gràcies a les universitats que s'han sumat al projecte: la Universitat de Constança (Alemanya), Massachusetts (EUA), Szeged (Hongria),  Maynooth (Irlanda), Hosei (Japó), Bucarest (Romania), Sant Petersburg (Rússia), Belgrad (Sèrbia), Pontificia Universidad Católica de Chile (Xile), i també a la cinquantena d'estudiants que hi participaran. També volem agrair la col·laboració d’Amical Wikimedia, sense la qual l’activitat no hauria estat possible.

Podreu piular i penjar fotografies de la Viquimarató amb l'etiqueta #AnyLlull  i #Viquimarató