Imatge Lidia Carol Geronès
Sant Jordi a la Universitat de Verona
per Lidia Carol Geronès - Wednesday, 20 April 2016, 11:00
 

Aquest any a la Universitat de Verona (Dipartimento di Lingue e Letterature Straniere) celebrem Sant Jordi amb dues activitats dedicades a dos dels autors més interessants de la literatura catalana contemporània: Josep Pla i Blai Bonet.

D'un banda, el dimecres 20 d'abril el professor Xavier Pla (Universitat de Girona) farà una conferència sobre l'escriptor de Palafrugell: "Josep Pla: paesaggio, turismo e letteratura".

De l'altra, dijous 21 d'abril, en el marc del Seminari d'estudi "Pasolini straniero: trasposizioni, rielaborazioni fuori dall'Italia", hi haurà dues comunicacions que estudiaran Pasolini i Catalunya: una de la lectora de català a Verona, Lidia Carol: "Pasolini nella letteratura catalana: Blai Bonet" i una altra del professor Xavier Pla (Universitat de Verona): "Una patria provinciale, ma per me assoluta, eroica": la passione catalana di Pier Paolo Pasolini".

http://www.centrostudipierpaolopasolinicasarsa.it/notizie/pasolini-straniero-un-convegno-a-verona-sulla-ricezione-allestero-di-ppp/

Bona Diada a totes i a tots!

Lidia Carol (lectora de català a Verona)