Imatge Anna  Subarroca Admetlla
Curs de literatura catalana a Freiburg (Alemanya)
per Anna Subarroca Admetlla - Wednesday, 13 April 2016, 12:04
 

Aquesta setmana tenim entre nosaltres el professor Dari Escandell, que des de dilluns 11 d'abril i fins divendres 15 d'abril de 2016, impartirà el curs "Literatura catalana contemporània: un viatge del passat al present per entendre el futur" per a estudiants de Grau i Màster del Romanisches Seminar. 

La seva estada ha estat possible gràcies al finançament del programa de Mobilitat Docent Erasmus+ i del mateix departament de Romanística de la universitat de Freiburg i hi participen 16 alumnes.

Dari Escandell és Doctor en Filologia Catalana i professor ajudant doctor en el Departament de Filologia Catalana de la Universitat d'Alacant, on imparteix docència en el màster oficial, així com també a la Facultat d'Educació, en matèries del grau de Mestre relacionades amb la didàctica de la llengua i la literatura catalanes: essencialment, en assignaturas sobre literatura infantil i juvenil i animació lectora en l'àmbit de l'educació infantil i primària. És la segona vegada que ens visita i esperem tornar-lo a rebre l'any vivent!