Imatge Moisès Llopis
Sílvia Pérez Cruz a Santiago de Xile
per Moisès Llopis - Tuesday, 12 April 2016, 16:48
 

El proper 21 d'abril i al Teatro Nescafé de las Artes de Santiago de Xile, l'artista catalana Sílvia Pérez Cruz oferirà el primer concert a Xile per presentar el disc '11 de novembre' (Universal, 2012), un homenatge al seu pare.

Pérez Cruz ha format part d'una infinintat de discos i projectes. Com a exemples, podem destacar les col·laboracions amb el contrabaixista Javier Colina o amb Toti Soler. Debutà com a compositora i solista amb '11 de novembre', pel qual ha rebut un disc d'or.

Més recentment, Sílvia Pérez Cruz ha participat en la composició i gravació de la banda sonora de 'Cerca de tu casa', d'Eduard Cortés, una pel·lícula sobre els desnonaments en què, a més, participa. També fou la veu de 'Blancanieves', de Pablo Berger, guanyadora de 4 Premis Gaudí i 10 Premios Goyas, entre els quals, en ambdós casos, está el de millor música original.

Ha composat les bandes sonores de les obres de teatre 'Terra Baixa' de Lluís Homar i 'Informe per a una acadèmia' d'Ivan Benet. A més, també a treballat en diversos muntatges de teatre, dirigida per Joan Ollé i Julio Manrique.

 

Més informació i venda d'entrades: 

https://teatro-nescafe-delasartes.cl/silvia-perez-cruz-2016/

http://www.ticketek.cl/tktbest_seat.aspx?eventname=&eventid=ETNE_21ABR2016TN