Imatge Andratx Badia Escolà
Crida de participacions per al Congrés «Propter magnare creatus»... Llengua, literatura i gastronomia entre Itàlia i la Península Ibèrica
per Andratx Badia Escolà - Wednesday, 23 March 2016, 02:21
 

Des de l'Área de Filoloxía Catalá de la Universidade de Santiago de Compostela, ens complau d'anunciar-vos el Congrés Internacional «Propter magnare  creatus»... Llengua, literatura i gastronomia entre Itàlia i la  Península Ibèrica, que tindrà lloc a Santiago de Compostel·la del 21  al 23 de setembre de 2016 (us n'adjuntem la primera circular).

Se centrarà en l'estudi dels vincles existents entre la llengua, la literatura, la història i la gastronomia des de l'edat mitjana fins als nostres dies.

S'hi accepten propostes de comunicació fins al 20 de abril de 2016. Tota la informació és a http://www.proptermagnarecreatus.com, des d'on us podeu baixar la butlleta per a la proposta, la qual haureu d'enviar a l'adreça següent:  segreteria@proptermagnarecreatus.com.

Esperem que sigui del vostre interès, que en feu difusió entre els vostres contactes i que ens puguem retrobar al setembre a Santiago de Compostel·la per parlar d'aquests dos grans plaers: la literatura i la gastronomia. Si algú volgués la circular en algun altre idioma (anglès, castellà, gallec o italià), me la pot demanar.

Hi col·laboren:

Área de Filoloxía Italiana - Universidade de Santiago de Compostela
Área de Filoloxia Catalá - Universidade de Santiago de Compostela
Dipartimento di Studi Umanistici - Università degli Studi Roma Tre
Centro Superior de Hostelería de Galicia
ABanca Obra Social