Imatge Llengua i Universitats Institut Ramon Llull
Call for Books (TECSED) and Call for Papers (Workshop for postgraduate researchers in Literature and Cultural Studies)
per Llengua i Universitats Institut Ramon Llull - Tuesday, 22 March 2016, 09:58
 

Call for Books (TECSED) and Call for Papers (Workshop for postgraduate researchers in Literature and Cultural Studies)

 

CALL FOR BOOKS

Benvolgudes i benvolguts,

Com a directora de la col·lecció TECSED, d'Edicions UIB, em plau informar-vos de la publicació del cinquè volum, titulat Poètiques liminars i editat per Margalida Pons i Josep Antoni Reynés. Es tracta d’un llibre d’autor col·lectiu que reuneix setze articles sobre creacions que es formalitzen per mitjà de codis expressius diversos, emprant l’espai de contacte entre diferents arts en un espai productiu de noves formes (polipoesia, performance, coreografia lírica, instal·lacions, projectes gràfico-textuals, etc.). Recull tant aproximacions teòriques com estudis de cas referides a l’àmbit ibèric, llatinoamericà i anglosaxó.  

Així mateix, aprofit l’avinentesa per informar-vos que iniciam el procés de recerca d’originals per al sisè volum.  Adjunt a aquest correu una presentació de la col·lecció, on trobareu un descriptor dels camps d'estudi i dels formats de llibre que ens interessen. Veureu que poden ser monografies o volums d'autor col·lectiu, en català, en castellà o multilingües. Si teniu alguna proposta de publicació, no dubteu a fer-me-la arribar.

 

Ben cordialment, 

Mercè Picornell

 

CALL FOR PAPERS

Benvolguts,

Ens plau enviar-vos la primera circular del Primer Workshop d'Investigadors de postgrau en estudis literaris i culturals, que se celebrarà a la Universitat de les Illes Balears el proper mes de juliol. La proposta de comunicacions –que es poden presentar en anglès, català, castellà o portuguès– està oberta fins al dia 20 d'abril.

 

Cordialment,

El comitè organitzador