Imatge Gemma Gil Costa
Concurs IRLats 2016: Ramon Llull revisited
per Gemma Gil Costa - Wednesday, 24 February 2016, 13:24
 

Dimarts, 1 de març obrim una nova edició del concurs de microrelats IRLats que enguany hem titulat Ramon Llull revisited. En aquesta ocasió, hem volgut afegir-nos al programa d’activitats programades dins l’Any Llull que tenen com a objectiu afavorir la divulgació de la vida i l’obra de Ramon Llull en tots els seus vessants.

En aquest sentit, us proposem que el microrelat estigui inspirat en l’obra Llibre d’Amic e Amat, de Ramon Llull, l’obra més coneguda i valorada de l’autor i que ha estat traduïda a un nombre més elevat de llengües.

El termini per poder enviar els relats és des de l’1 de març al 31 de maig; durant el mateix període es podran emetre les votacions compartint els relats a les xarxes socials amb els botons corresponents. Després d'aquesta votació pública, que servirà per fer una primera selecció, els textos més votats passaran a la segona fase de valoracions, que anirà a càrrec d’jurat format pel director de l’Institut Ramon Llull, pel Cap de l´Àrea de Llengua i Universitats, per la coordinadora de l’Àrea de Literatura i una tècnica de l’Àrea de Llengua i Universitats. Enguany, s’incorpora com a membre del jurat Joan Santanach, comissari de l’Any Llull.

El veredicte es farà públic el 8 de juny. La persona autora de l'IRLat guanyador serà obsequiada amb una inscripció gratuïta al Campus Universitari de la Llengua Catalana que tindrà lloc a Andorra i Girona.

Aquest concurs vol ser una eina per incentivar la creació literària en català del estudiants de fora del domini lingüístic. Us convidem que animeu els vostres estudiants a participar-hi!

http://www.llull.cat/catala/aprendre_catala/irlats_bases.cfm