Glòria Estapé
Viquimarató Qui té por de Ramon LLull?
per Glòria Estapé - Tuesday, 23 February 2016, 11:33
 

Benvolguts, benvolgudes,

Fa unes setmanes us vam escriure per proposar-vos que participeu a la Viquimarató Qui té por de Ramon Llull?, activitat que s’emmarca en la celebració de l’Any Llull que permetrà la vostra participació i la dels vostres estudiants de manera transversal a diverses universitats alhora amb l’objectiu de completar, traduir o enriquir les entrades sobre Ramon Llull a la Viquipèdia i de treballar Llull a l’aula.

Ja hem rebut diferents propostes vostres i estem valorant la data idònia per celebrar la Viquimarató. Us voldríem proposar com us aniria la setmana del 25 al 29 d’abril. Tots aquells que hi vulgueu participar, feu-me arribar un correu electrònic per confirmar que aquella setmana us va bé. 

D’altra banda, fem una crida especial per comptar amb la participació de llengües com ara el romanès, el finès, rus, holandès, polonès, hebreu i japonès. 

Recordeu que  La Viquimarató Qui té por de Ramon Llull ? constarà de dues fases. Una primera, al llarg del mes de març, en què el professor per mitjà de les sessions que consideri oportunes començarà a treballar Llull a l’aula amb els estudiants. I una segona en què tindrà lloc la Viquimarató amb una durada aproximada de 2 o 3 hores.  

Només caldrà un ordinador per participant, disposar de wifi, un lloc com ara alguna sala del vostre departament o la biblioteca de la vostra universitat (dependrà del nombre d’estudiants que hi participin) i moltes ganes de passar-s’ho bé i de compartir coneixement!

Us deixo aquí tres enllaços que us aniran bé per saber com s’edita a la Viquipèdia.

https://ca.wikipedia.org/wiki/Viquip%C3%A8dia:Bus_tur%C3%ADstic

http://oer.uoc.edu/wiki4HE/wp-content/uploads/2013/04/Guia_docent_Viquipedia.pdf