Imatge Josep Vidal
Males notícies des de Tolosa
per Josep Vidal - Friday, 4 December 2015, 09:12
 

Benvolguts tots,

Sóc en Josep Vidal, actual lector de la Universitat de Tolosa, i us escric aquest correu per comunicar-vos una mala notícia: l’anul•lació de la 5a Trobada Internacional de Professors i Estudiants de Català a l’Estranger, per motius estrictament personals de la Secció de Català de la nostra universitat.

Ens dol profundament haver de renunciar a aquesta Trobada tan engrescadora que havíem engegat però, a hores d’ara, la Secció de Català de la Universitat de Tolosa no en pot assegurar la celebració i seria una irresponsabilitat, seguir endavant amb un projecte que avui dia és irrealitzable.

Sentim moltíssim haver de fer aquest anunci sobretot tenint en compte la gran quantitat de persones que s’hi havien implicat i per totes aquelles que havien mostrat el seu interès a participar-hi. No voldria deixar passar l’oportunitat d’agrair-vos, un cop més, la vostra desinteressada voluntat de col•laboració i participació.

Des de la Secció de Català de la nostra universitat us preguem que ens disculpeu per les esperances dipositades en el projecte i per tots els maldecaps que això us pugui ocasionar.

Tanmateix, us animem a prendre el relleu i a organitzar-ho en el temps que resta.

Cordialment,

Fabrice Corrons i Josep Vidal