Imatge Anna  Subarroca Admetlla
Primera Castanyada a la Universitat de Freiburg (Alemanya)
per Anna Subarroca Admetlla - Friday, 6 November 2015, 13:52
 

Aquest any per primer cop hem celebrat la Castanyada a la Universitat de Freiburg. Va ser una "post-Castanyada", una vesprada amb olors i gustos de tardor: panellets, castanyes, moniatos, "moscatell", la Castanyera i el Marrameu!

A la trobada, hi van acudir estudiants de primer semestre de català i d'altres grups més avançats, amics i amigues catalans residents a la ciutat, estudiants catalans i valencians, professors i professores del Romanisches Seminar i també alguns familiars i amics. Vam trencar el gel amb un joc de preguntes per conèixer-nos millor, vam continuar amb la Rumba de les Castanyes i vam acabar menjant i bebent tots els productes que havíem portat entre tots.

Moltíssimes gràcies als alumnes, per la seva il·lusió i mirada de sorpresa escoltant la professora que explica històries de la seva terra, emocionada. Gràcies infinites als catalans i catalanes que van posar rialles i converses en català i sobretot pels panellets boníssims de la Natàlia i els moniatos de la Núria. I gràcies als companys i companyes docents de la universitat, per ser-hi, pel recolzament constant.

A la nostra pàgina de Facebook podeu veure més fotografies: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.468356880013339.1073741838.319850998197262&type=3