Imatge Info Llengua
Novetat: Col·lecció "Parlem Tu i Jo"
per Info Llengua - Friday, 19 June 2015, 13:40
 

voluntariatLa col·lecció "Parlem Tu i Jo”, una publicació didàctica editada pel Departament de Cultura, té per objectiu facilitar el diàleg i la conversa a les parelles lingüístiques que formen part del programa Voluntariat per la llengua.

En el marc d’aquest acte tindrà especial rellevància el cinquè número de la col·lecció, editat enguany, que porta per títol Tot tipus de família. El nou número conté un conte de Sònia Moll, un còmic de Marta Comas i incorpora propostes per llegir, mirar, escoltar i conversar sobre diferents aspectes relacionats amb la família. També inclou un recull de fragments de llibres, un vocabulari i una selecció d’expressions que faciliten la comprensió dels textos. Sònia Moll llegirà el conte Vuit setmanes i tres dies, conjuntament amb voluntaris i aprenents del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona.

Els números publicats fins ara són Viatgem pel món; Tens temps? Què fem?; Ens entaulem?; Anem a casa? i Tot tipus de famílies.

La presentació de la col·lecció s’emmarca en l’acte de constitució de noves parelles lingüístiques del districte de Sant Andreu de Barcelona.

Col·lecció “Parlem Tu i Jo”

Font: Direcció General de Política Lingüística