Imatge Laia Serret Prunera
Parelles lingüístiques a distància entre Szeged i Barcelona: valoració de l'activitat
per Laia Serret Prunera - Thursday, 11 June 2015, 13:42
 

Com ja havíem anunciat anteriorment, aquest segon semestre els Estudis Catalans de la Universitat de Szeged i la Xarxa de Dinamització Lingüística de la Universitat de Barcelona hem treballat conjuntament per organitzar una primera prova pilot del que esperem que sigui un projecte amb continuïtat: les parelles lingüístiques a distància.

Gràcies a l’ajut de la XDL, hem posat en contacte onze alumnes de català de Szeged amb onze estudiants voluntaris de la Universitat de Barcelona amb l’objectiu que es trobessin per videoconferència i poguessin posar a la pràctica els continguts apresos a classe en un context real. Per a cada trobada, les parelles han disposat d’un guió adequat segons el nivell de l’aprenent. Una vegada acabat el curs, podem dir que els resultats són més que satisfactoris ja que tots els participants han valorat molt positivament l’activitat i voldrien repetir-la el curs vinent.

Les valoracions dels estudiants es poden llegir en aquesta publicació de la Xarxa de Dinamització Lingüística de la Universitat de Barcelona: http://www.ub.edu/xdl/activitats/de-barcelona-a-szeged-ii/