Imatge Info Llengua
Jornades sobre l'estat de la llengua a territoris de parla catalana
per Info Llengua - Wednesday, 13 May 2015, 17:19
 

La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura organitza per al proper 17 de juliol la III Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana, en el transcurs de la qual es presentarà l’anàlisi de les dades més destacades de l’Enquesta d’Usos Lingüístics de la Població 2013, a càrrec d’experts de la mateixa direcció general, de l’IDESCAT i de diverses universitats catalanes. La Jornada permetrà conèixer de prop els principals factors que incideixen en l’ús de les llengües a Catalunya a partir de dades objectives.

Un altre objectiu de la III Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana és informar sobre l’extensió de l’Enquesta d’Usos Lingüístics al conjunt de territoris de parla catalana i presentar els primers resultats obtinguts. Obrirà la Jornada la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, i la clourà el conseller de Cultura, Ferran Mascarell.

Les persones interessades a assistir a la Jornada s’hi poden inscriure des d’avui, 11 de maig, fins al 15 juliol. La pàgina amb el programa provisional i el formulari d’inscripció ja són accessibles a l’adreça següent:

www.gencat.cat/llengua/jornadallenguaisocietat 

Font: Direcció General de Política Lingüística - Generalitat de Catalunya