Imatge Info Llengua
Som Llenguatge: estudis del llenguatge a Facebook
per Info Llengua - Thursday, 7 May 2015, 13:54
 

El Departament de Traducció i Ciències del Llenguatge de la UPF impulsa la plataforma en línia “Som Llenguatge”, un punt de trobada per a la comunitat universitària de Barcelona i un espai de difusió d’activitats i notícies d’interès en relació a l'estudi de la lingüística, la traducció i el discurs.

Amb una plena vocació de servei i amb l’objectiu de generar comunitat al voltant dels estudis del llenguatge, el DTCL posa en funcionament una pàgina de Facebook que s’actualitzarà periòdicament amb actes, notícies, estudis, etc., i que acollirà un calendari amb les activitats més destacades sobre la matèria. “Som Llenguatge” també vol donar altaveu a experiments remunerats, beques... I d’altres promocions destinades a la comunitat universitària júnior.

Un dels objectius a mitjà termini és assentar les bases d’una plataforma per a la discussió activa de temes relacionats amb el llenguatge entre els subscriptors (política lingüística, traducció literària, ensenyament de llengües, anàlisi de discurs polític, etc.), a fi de motivar la reflexió sobre aspectes teòrics i pràctics del llenguatge. Més endavant, el projecte es podria ampliar a Twitter i es podrien valorar altres propostes de diversificació.

“Som Llenguatge” es nodrirà de les aportacions de tothom qui vulgui fer arribar informacions (som.llenguatge@upf.edu) sobre qualsevol tema relacionat amb el llenguatge: esdeveniments, notícies, curiositats o debats en línia.

Font: Departament de Traducció i Ciències del Llenguatge de la UPF