Imatge Eva Balada Rosa
Excursió: Katalonien beiderseits der Pyrenäen
per Eva Balada Rosa - Sunday, 26 April 2015, 23:13
 

El passat divendres 24 d’abril una vintena d’estudiants de la Universität Siegen es va reunir per presentar els resultats dels treballs empírics que van realitzar durant l’excursió a les ciutats de Girona, Perpinyà i Barcelona.

L’excursió, organitzada per les professores Dra. Britta Thörle i Eva Balada Rosa del Departament de Romàniques de la Universität Siegen, portava per títol Katalonien beiderseits der Pyrenäen i constava de tres blocs: un curs de Llengua i Cultura Catalanes, un seminari de Lingüística i l’excursió propiament dita.

Entre el 17 i el 26 de febrer vam visitar, entre d’altres, llocs tan emblemàtics com l’Abadia de Sant Martí del Canigó, el Museu Memorial de l’exili, el Born Centre Cultural, a més de la Universitat de Perpinyà i la Pompeu Fabra.

Els estudiants, que van tornar molt motivats i interessats per la situació actual dels Països Calatans, van aprofitar aquests 10 dies per practicar el català aprés en el curs preparatori i per realitzar enquestes lingüístiques, els resultats de les quals serviran per a propers treballs d’investigació.