Imatge Marc Comadran Orpi
Concerts de Peya&Neddermann a Bristol i Cardiff
per Marc Comadran Orpi - Wednesday, 1 April 2015, 11:34
 

 

La pianista Clara Peya i la cantant Judit Neddermann han fet una petita gira pel Regne Unit, organitzada per la Bristol University i la University of Cardiff. El concert de Bristol (20 de març), que ha tancat la "Semana Cultural" del departament de HiPLA, i el de Cardiff (23 març) han estat un autèntic èxit de públic i han comptat amb un repertori ple de peces pròpies i d'altres artistes com Serrat, Gadú i Ramírez&Luna.
 
Abans de cada actuació, les dues artistes també han passat per classe i han fet tertúlia amb els estudiants de català de quart, que els han preguntat sobre temes ben diversos i han agraït la proximitat i franquesa de les artistes.
 
Aquestes activitats han comptat amb el generós suport de l'Institut Ramon Llull, la revista Tesserae, la University of Cardiff, la Bristol University i el Santander Bank.  
 
Entre les cançons que han sonat en els concerts, dues dels respectius darrers discs: Tot aquest soroll (Clara Peya: http://scur.cat/86ECCP) i Voldria que fossis aquí (Judit Neddermann: http://scur.cat/97L2XB).