Imatge Pedro Fernàndez
BEQUES PER ASSISTIR A LA LXI ANGLO-CATALAN SOCIETY ANNUAL CONFERENCE
per Pedro Fernàndez - Saturday, 13 June 2015, 17:21
 

Acaba d’obrir-se el termini per sol·licitar beques en concepte d’ajut econòmic per assistir a la LXI edició del Congrés Anual de l’Anglo-Catalan Society. La beca consistirà en un nombre limitat d’ajuts d’un mínim de £70 per animar els estudiants de postgrau a participar en el congrés.

Normalment aquest ajut s’adreça a estudiants d’universitats d’Irlanda o el Regne Unit interessats en la cultura catalana, però també la poden sol·licitar estudiants d’altres universitats sempre i quan estiguin fent recerca en estudis catalans.

A més de l’ajut econòmic, la beca inclou una subscripció gratuïta a la societat fins al gener de 2017.

Els sol·licitants hauran d’enviar aquesta informació 1. Currículum; 2. Una referència acadèmica d’un membre del departament o un/a lector/a de català; una declaració signada per la qual el sol·licitant es compromet a assistir a la totalitat del congrés i que es farà responsable de la resta de les despeses.

Les sol·licituds s’hauran d’enviar al Pedro Fernàndez (University College Cork) al correu electrònic pfernandez@ucc.ie

Els candidats acceptats hauran de lliurar un informe sobre el congrés al mateix correu electrònic, pfernandez@ucc.ie, abans del 30 de desembre del 2015. Els rebuts corresponents a les despeses s’hauran d’enviar al Dr. Sergi Mainer (Universitat d’Edinburg – sergi.mainer@ed.ac.uk) abans de la mateixa data.

El termini de sol·licitud d’aquestes beques és el 25 de juliol del 2015. No s’acceptaran sol·licituds després d’aquesta data.

Podeu trobar la convocatòria oficial en el document adjunt.