Imatge Anna  Subarroca Admetlla
Conferències de la Dra. Carla Amorós Negre a la Universitat de Mannheim
per Anna Subarroca Admetlla - Monday, 23 March 2015, 01:18
 

El passat dijous, 19 de març, els estudiants de llengua i cultura catalanes de la Universitat de Mannheim van poder gaudir de dues conferències a càrrec de la Dra. Carla Amorós Negre. La professora valenciana és doctora en Filologia Hispànica i professora ajudant en l’àrea de Lingüística General de la Universitat de Salamanca. Le seves principals àrees d’investigació són la Política i la Planificació lingüístiques, la Sociolingüística, Lingüística Aplicada, Adquisició i aprenentatge de llengès estrangeres i Teoria gramatical. Ha estat investigadora visitant a la School of Philosophy, Psychology and Language Sciences de la Universitat d’Edimburg i a la Fachbereich 10: Sprach- und Literaturwissenschaften de la Universitat de Bremen. És coordinadora acadèmica del Màster Oficial“La Enseñanza del Español como Lengua Extranjera” de la Universitat de Salamanca i Coordinadora de la Cátedra de Altos Estudios del Español (Campus de Excelencia Internacional).

Amorós Negre es trobava a Alemanya participant en el XX Congreso de la Asociación Alemana de Hispanistas 2015 que s’ha celebrat a la Universitat de Heidelberg entre el 18 i el 22 de març. En primer lloc els estudiants del curs de cultura "Katalonien: Nächste Station, Unabhängigkeit?" (Anna Subarroca) van poder escoltar la xerrada "La condició pluricèntrica de l'espanyol del català" i després, els alumnes de segon nivell de català i del seminari "Grundlagen der Sardischen Philologie" (Prof. Dr. E. Prifti) van assistir a la conferència "El català a l'Alguer".

Aprofitem novament per agrair a la professora Carla Amorós Negre la seva presència a la nostra universitat. Va ser una experiència molt enriquidora i un plaer tenir-la entre nosaltres.