Imatge Alba Girons
Peter Bush a la Universitat de Chicago
per Alba Girons - Tuesday, 17 February 2015, 05:50
 

El passat 2 i 3 de febrer, el traductor Peter Bush va tancar la seva gira nord-americana de presentació de The Gray Notebook a la Universitat de Chicago.

Durant dos dies es va celebrar el mini-simposi "Translating the Literatures of Spain: The Gray Notebook and Beyond”, al voltant de la figura de Bush i de les seves darreres traduccions. Dilluns 2 de febrer es va organitzar una taula rodona amb Amaia Gabantxo, traductora i professora de basc, i l’editora Susan Harris. L’endemà, Bush va impartir un taller de traducció a estudiants de la universitat i a la tarda es va clausurar el simposi amb la conferència “On Becoming a Writer - Lecture on Josep Pla's The Gray Notebook”, en què Bush va compartir les seves reflexions sobre l’experiència de traduir aquest recull de textos del dietari de Pla. 

 

 

 

Les activitats van comptar amb la col·laboració de New York Review Books, Seminary Co-Operative Bookstore, Comittee on Creative Writting, Department of Romance Languages and Literatures i la Càtedra Joan Coromines.