Imatge Info Llengua
Blog de la Revista Llengua i Dret. Article de Josep Vidal Arráez
per Info Llengua - Tuesday, 20 January 2015, 12:48
 

Dins el marc de la Revista de Llengua i Dret que publica l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, ens fem ressó de l'article de Josep Vidal Arráez, professor de llengua i cultura catalanes a la Universitat de Tolosa Jean Jaurès, que s'ha publicat al Blog de la Revista de Llengua i Dret. L'article, titulat "El català en l’Administració de justícia a Catalunya, un repte pendent", tracta sobre la dificultat per aconseguir una normalitat en l'ús de la llengua catalana a l’Administració de justícia.

El Blog de la Revista de Llengua i Dret complementa l’edició semestral de la Revista amb apunts d’anàlisi de temes d’actualitat, articles d’opinió i notícies rellevants dels àmbits de què tracta la Revista. 

La Revista de Llengua i Dret, Journal of Language and Law, de periodicitat semestral, publica estudis acadèmics sobre el llenguatge administratiu i jurídic, el dret lingüístic, la política lingüística i la sociolingüística. L'Escola d'Administració Pública de Catalunya n'és l'entitat editora.

Revista de Llengua i Dret, 62

Tots els números de Revista de Llengua i Dret

Subscripció

Font: DGPL