Imatge Carles Bartual Martín
"Trobada amb l'escriptor Jaume Cabré" a la Universitat ELTE de Budapest
per Carles Bartual Martín - Wednesday, 19 November 2014, 00:48
 

Com va anunciar l’IRL en una nota de premsa del 10 de novembre, Jaume Cabré va visitar Budapest del 12 al 14 de novembre en el marc de les activitats de promoció de la traducció a l’hongarés de la seua darrera novel•la, “Jo confesso” [“Én vétkem”], publicada per l’editorial Libri Kiadó. Ací teniu la nota de premsa citada:

http://www.llull.cat/catala/actualitat/notes_premsa_detall.cfm?id=31477&url=jaume-cabre-promociona-a-budapest-traduccio-a-l%E2%80%99hongares-de-jo-confesso.html

En aquesta breu notícia ens limitem a comentar que Jaume Cabré va tenir la gentilesa de venir a la Universitat ELTE de Budapest a participar en una “Trobada amb l’escriptor Jaume Cabré”. L’escriptor va acceptar la nostra invitació per xerrar amb el professor de català de la Xarxa Llull durant més d’una hora sobre literatura, sobre la seua trajectòria literària, la novel•la “Jo confesso”, l’actualitat política catalana, etc. davant d’un públic heterogeni, format per una trentena de col•legues catalanistes, estudiants de doctorat, de postgrau i de grau, i alguns catalans residents a la capital hongaresa.

https://www.facebook.com/events/536960446438196/?fref=ts

Tot plegat, va ser un honor pels Estudis de Català de la Universitat ELTE de Budapest, i un plaer, ja que l’escriptor Jaume Cabré va mostrar una total cordialitat durant la seua visita.

Carles Bartual Professor de català de la Xarxa Llull (Universitat ELTE de Budapest)