Imatge Èric Viladrich Castellanas
Lídia Pujol a Mont-real amb motiu del 9N
per Èric Viladrich Castellanas - Tuesday, 18 November 2014, 17:05
 

Prop de 200 persones van poder gaudir del concert que va oferir Lídia Pujol (acompanyada del guitarrista Pau Figueres) al prestigiós teatre Rialto de Mont-real amb motiu del seguiment del procés participatiu del 9N al Quebec.

A banda d'alguns estudiants de la Universitat de Montréal, també van assistir a l'acte molts membres de la comunitat catalana i catalanòfila del Quebec, membres de la societat civil quebequesa, entitats i partits polítics, però també catalanes i catalans que van venir expressament a Mont-real per votar des de punts tan allunyats del Canadà com ara Vancouver, Halifax, Toronto o Saskatchewan.

Abans del concert, vam oferir una selecció poètica per cloure la commemoració del tricentenari al Quebec i els Castellers de Montréal van presentar tres construccions per a l'ocasió. Trobareu les fotos d'aquest dia tan especial en aquest enllaç.

L'acte duia per títol "Catalogne: quand tout devient possible" i el van organitzar conjuntament el Casal català del Quebec, l'ANC-Quebec i la Mediathèque en études catalanes de la Université de Montréal.

El gran moment final del concert va ser aquest: http://youtu.be/z7Z1-7wL2Ag

Els mitjans de comunicació del Quebec se'n van fer ressò:

Radiojournal de Radio-Canada:

Téléjournal de Radio-Canada: