Andreu Bosch
Tres professors de la Xarxa reben el Premi Batista i Roca 2014
per Andreu Bosch - Wednesday, 19 November 2014, 10:52
 

Dissabte passat va tenir lloc al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona l'acte de lliurament dels XXVI Premis Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols que concedeix anualment l’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana (IPECC) per reconèixer la tasca que duen a terme els catalans i catalanòfils de l'exterior per mantenir la presència catalana en el món i augmentar el coneixement dels Països Catalans i la de cultura catalana a l’exterior. L'acte va ser presidit per l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

Enguany, entre les 10 persones de les comunitats catalanes de l’exterior que reben aquest guardó, hi havia tres professors de la Xarxa universitària d'estudis catalans a l'exterior: Pau Bori, professor de català a la Universitat de Belgrad, Mar Rosàs, els dos darrers anys professora d'estudis catalans a la Universitat de Chicago, i Balázs Déri, poeta, traductor i catedràtic de la Universitat ELTE de Budapest. A tots ells la nostra enhorabona. En trobareu més informació al web de l'IPECC

Hi adjunto un modest reportatge fotogràfic (del meu mòbil). Pau Bori i Balázs Déri no surten a la foto de grup perquè no van poder recollir-ne el Premi personalment.

Andreu Bosch i Rodoreda