Glòria Estapé
Curs d'especialització en estudis catalans: traducció literària
per Glòria Estapé - Monday, 17 November 2014, 11:45
 

L’Institut Ramon Llull organitza la primera edició del Curs d’especialització en estudis catalans: traducció literària, organitzat en col·laboració amb la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya.

Es tracta d’un curs adreçat a fomentar la formació de traductors literaris del català a l’anglès que pugui desvetllar l’interès dels estudiants per la traducció com a possible sortida professional.

Els destinataris són estudiants de llengua i cultura catalanes de les universitats de l’exterior que tinguin com a llengua materna l’anglès.

El curs és semipresencial i combina aspectes teòrics i pràctics de la traducció. Es divideix en dos mòduls: un mòdul teoricopràctic en línia, que començarà el mes de febrer de 2015, i un taller presencial de traducció literària que tindrà lloc a Barcelona el mes de juliol. Per participar-hi els estudiants hauran de tenir els coneixements del nivell B2 de català, tot i que no cal que disposin d’aquest certificat. Per a més informació, consulteu el programa a la pàgina web de l’IRL.

El període d’inscripció comença avui 17 de novembre i finalitzarà el 17 de desembre.

Esperem comptar amb el vostre ajut i la vostra complicitat perquè en feu difusió entre tots aquells estudiants que hi puguin estar interessats i detecteu aquells que vulguin introduir-se en el món de la traducció engrescant-los a participar-hi.