Imatge Neus Crisol Milian
IV edició del Premi Joan Solà
per Neus Crisol Milian - Tuesday, 21 October 2014, 16:13
 

Amb l'objectiu de guardonar un treball de recerca original de qualsevol àrea de coneixement de la filologia catalana, l'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell i el Departament de Filologia Catalana i Comunicació de la Universitat de Lleida convoquen novament el Premi Joan Solà, en aquesta quarta edició centrat en Fonètica descriptiva, fonologia, ortoèpia i morfologia.

El treball d'investigació, inèdit en la seva integritat, ha de ser redactat en català, amb un resum en anglès (2000-3000 caràcters) i presentat adequadament perquè es pugui difondre. La data màxima de lliurament és el 31 de desembre de 2015.

El treball no pot haver rebut prèviament per a la seva elaboració parcial o total un premi de característiques similars al que es convoca.

Extensió màxima: 200 pàgines (no superior a 2400 caràcters -amb espais- per pàgina).

Se n'han de lliurar sis còpìes enquadernades i una còpia en format electrònic a les adreces següents, fent constar el nom, les adreces (postal i electrònica), el telèfon i el NIF de l'autor o autora:

Departament de Filologia Catalana i Comunicació
Facultat de Lletres
Universitat de Lleida
Plaça de Victor Siurana, 1
25003 LLEIDA
secretaria@filcat.udl.cat

La dotació del premi és de 10.000 € i el treball premiat serà publicat per Edicions de la Universitat de Lleida.

Trobareu més informació al pdf adjunt.

El guanyador de la III edició, basada en la semàntica, la lexicologia i la lexicografia és el filòleg Isaac Beà amb el treball "El lèxic del Pallars Sobirà i la Vall Fosca a través de la seua fonètica".