Imatge Info Llengua
Inici del V Curs de Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger a Vinaròs i Morella
per Info Llengua - Friday, 17 October 2014, 14:10
 

L’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d’Universitats organitzen el V Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, que se celebra a Vinaròs i Morella entre el 17 i el 19 d’octubre de 2014.

El curs s’adreça a llicenciats i graduats en Filologia, preferentment en Filologia Catalana, Traducció i Humanitats i a estudiants del darrer any de grau d’aquestes titulacions amb l’objectiu de contribuir a la formació de futurs professors per a l’exercici de la docència de la llengua en universitats de l’exterior. En aquesta cinquena edició del curs, un any més, s’han omplert totes les places disponibles (40) i la demanda ha triplicat l’oferta.


Des de divendres i fins diumenge, els participants realitzaran sessions de treball a l’entorn de tres grans blocs teòrics: introducció a la didàctica de la llengua, estratègies didàctiques per a l’ensenyament de llengües estrangeres i estratègies de dinamització dels estudis de llengua i cultura a l’exterior.


Inauguració
Dia: Divendres, 17 d’octubre de 2014
Lloc: Sala d’actes de la Biblioteca Municipal de Vinaròs.
Hora: 12 h
 
Cloenda
Dia: Dissabte, 18 d’octubre de 2014
Lloc: Sala de Justícia de l’Ajuntament de Morella.
Hora: 19.15 h

Més informació: Curs de didàctica de la llengua com a idioma estranger