Imatge Info Llengua
Concurs de podcast: Contes del món
per Info Llengua - Thursday, 16 October 2014, 10:22
 

L'Associació COMSOC - Comunicació Social convida a tots els estudiants i professorat de català de fora del domini lingüístic a participar en la sisena edició del concurs de podcast: Contes del món. El concurs pretén recuperar contes popular arrelats als vostres territoris d'acollida que siguin representatius de les tradicions i les lluites i també crear-ne de nous que parlin dels nostres temps de lluita per la justícia, la dignitat i la pau.

Fins al 19 de novembre us podeu inscriure per participar-hi. Aquest concurs compta amb la complicitat de diferents ràdios amigues i té com a premi formar part d'un llibre, del disc i de l'espectacle d'animació que produïm cada any des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social.

Us recomanem que llegiu les bases de la iniciativa, que mireu alguns vídeos on intervenen docents i alumnat dels Centres de Normalització Lingüística de Catalunya explicant la seva experiència. Si voleu aprofundir en l'aprofitament pedagògic per portar el concurs a l'aula us podeu baixar la Guia dels Contes del Món.

Una vegada inscrits podreu enviar els vostres contes fins al 20 de març de 2015.

Per qualsevol consulta podeu enviar un email a damia@comsoc.cat. Comptem amb els vostres contes per seguir escoltant i contant el món!

Font: Damià Caro. COMSOC - Comunicació Social

 
Re: Concurs de podcast: Contes del món per Info Llengua - Monday, 17 November 2014, 15:27