Imatge Info Llengua
Crida de col·laboració amb Voluntariat per la Llengua
per Info Llengua - Tuesday, 30 September 2014, 11:56
 

Com sabeu, el Consorci per a la Normalització Lingüística organitza el projecte Voluntariat per la Llengua, en el qual persones catalanoparlants voluntàries s’ofereixen una hora a la setmana, durant 10 setmanes, per conversar en català amb aprenents de la nostra llengua.

Entre les activitats complementàries d’aquest projecte, al CNL Tarragona enguany hem organitzat tres videoconferències entre participants del Voluntariat per la Llengua i aprenents de català d'Oxford, Santiago de Xile i Roma, gràcies a la iniciativa de les lectores de les universitats d’aquestes ciutats. Concretament, l'activitat consisteix a establir una comunicació a través d’Skype o Appear.in i perquè un grup d'aprenents de català de l'exterior xerrin parelles lingüístiques d'aquí durant uns 30 o 45 minuts, d’acord amb un guió preparat. Naturalment, considerem que és convenient que els participants tinguin un nivell mínim de A2 (MECR). 

Com que hem vist que és una experiència estimulant per a tothom, tenim ganes de continuar fent aquest intercanvi amb estudiants d'altres països.A banda dels beneficis pedagògics, l’activitat també permet l’intercanvi cultural, molt ben valorat pels participants.

Per tot això, us demanem si voleu participar-hi escriviu a l'Oficina de Calafell per demanar-ne més informació: ltetas@cpnl.cat

També podeu veure les notes al blog que es van per fer a les trobades amb estudiants de Santiago de Xile, Roma i Oxford.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració

Font: Oficina Calafell - CNL Tarragona