Imatge Info Llengua
Curs d'estiu de cuina medieval en línia, UdG
per Info Llengua - Tuesday, 17 June 2014, 14:24
 

CURS D'ESTIU EN LÍNIA SOBRE CUINA MEDIEVAL

"Viatgers, golafres, cuiners i bótes de vi (Un passeig gastronòmic per l'Europa medieval)"

Des de la Universitat de Girona, i més en concret, des de l'Institut de Llengua i Cultura Catalanes, s'organitza el segon curs d'estiu en línia de cuina catalana i europea medieval. L'any passat va ser el curs d'estiu amb més estudiants de tota la UdG (68), i aquest any hi tornem. Es tracta de cursos de divulgació, on, per posar un exemple, es proposen reinterpretacions, de la mà de cuiners d'avui, de velles receptes de la cuina medieval. Comptem amb la col·laboració de cuiners i professionals de la restauració com André Bonnaure i Josep Roca, i amb grans medievalistes com ara, per citar només un nom, Paul Freedman, catedràtic de la Universitat de Yale i una autoritat en la història de les espècies.

Podeu trobar-ne més informació al programa provisional que us adjuntem i en aquests enllaços: 

http://www.fundacioudg.org/curs-de-formacio-i-destiu-en-viatgers-golafres-banquets-i-botes-de-vi-curs-de-viatges-i-de-cuina-medieval-on-line.html

http://lletresibits.cat/