Imatge Ignasi Massaguer
Campus universitari de la llengua catalana i Estada lingüística d’estiu a Barcelona
per Ignasi Massaguer - Tuesday, 18 March 2014, 12:30
 

Campus universitari de la llengua catalana i Estada lingüística d’estiu a Barcelona

El dia 20 de març i fins al 4 de maig s’obre el període de sol·licitud d’inscripció al Campus universitari de la llengua catalana i a l’Estada lingüística d’estiu de Barcelona.

Enguany el Campus s’inicia a Andorra, concretament a la parròquia d’Andorra la Vella, que és alhora la capital del país. Després d’una setmana al cor dels Pirineus i descobrir-hi els encants naturals, paisatgístics i històrics, els participants es desplaçaran a Girona, on assistiran als cursos de llengua i cultura en el marc de la Facultat de Lletres de la UdG i completaran l’estada a la capital gironina amb visites a diversos indrets de l’Empordà; descobriran l’encant de l’estany de Banyoles i la màgia de la vila comtal medieval de Besalú; coneixeran llocs i paisatges de l’imaginari dalinià i alguns dels secrets de la llegendària i mil·lenària ciutat de Girona.

L’Estada lingüística d’estiu, organitzada per l’Institut Ramon Llull amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona, torna novament aquest juliol a la capital catalana. Una quarantena d’estudiants podran participar durant tres setmanes en aquesta estada de formació lingüística que combina cursos de llengua i cultura amb la descoberta i visita de llocs emblemàtics de la ciutat.

Les persones interessades únicament podran sol·licitar de participar en una de les dues propostes formatives, el Campus universitari de la llengua catalana o bé l’Estada lingüística d’estiu a Barcelona.

Trobareu la informació detallada tant del XIII Campus Universitari de la Llengua Catalana com de l’Estada lingüística d’estiu a Barcelona per mitjà d’aquest enllaç. 
Re: Campus universitari de la llengua catalana i Estada lingüística d’estiu a Barcelona per Jordina Sala Branchadell - Tuesday, 18 March 2014, 17:37
Re: Campus universitari de la llengua catalana i Estada lingüística d’estiu a Barcelona per Glòria Estapé - Wednesday, 19 March 2014, 09:49
FORMAT PÒSTER per Neus Crisol Milian - Wednesday, 19 March 2014, 16:25