Imatge Guillem Molla
Identitat/s i cinema al VI Cicle de Cinema Català de la Universitat de Massachusetts
per Guillem Molla - Friday, 14 March 2014, 16:41
 
Fitxer d'àudio (MP3)

El passat dimarts 25 de febrer es va inaugurar el 6th Catalan Film Festival a la Universitat de Massachusetts, Amherst. Fins al 22 d’abril es projecten set films de factura catalana, en versió original i subtitulats en anglès, amb el concepte d’identitats com a fil conductor. El Cicle, únic festival de cinema català dels Estats Units, es clourà la vigília de Sant Jordi amb la presència de la directora Judith Colell, que presentarà la seva pel·lícula 53 dies d’hivern.

El Cicle ha tingut una alta participació en les tres sessions que s’han portat a terme fins ara, amb prop d’un centenar d’assistents. Els estudiants són els encarregats d’introduir els films i també de moderar el debat final, on el públic té l’oportunitat de discutir al voltant de les pel·lícules catalanes projectades.

Als arxius adjunts trobareu part de l’entrevista del programa de Catalunya Ràdio “La Finesta Indiscreta” a Barbara Zecchi, directora del Programa d’Espanyol i Portuguès i responsable del lectorat de català a la Universitat de Massachusetts.

Per a més informació, podeu visitar els següents enllaços:

https://www.umass.edu/spanport/programs/catalan_film_festival.html (UMass)

http://www.llull.cat/catala/actualitat/notes_premsa_detall.cfm?id=30644&url=-vi-cicle-cinema-cata-universitat-massachusetts-reflexiona-sobre-identitat-cinema.html (IRL)

 

Gràcies i fins aviat!

Guillem