Imatge Info Llengua
Dia de la poesia catalana a internet
per Info Llengua - Friday, 14 March 2014, 12:57
 

baner poesiaEl proper dilluns 17 de març celebrarem el Dia de la poesia catalana a internet, una iniciativa digital impulsada per LletrA/UOC des de l’any 2011, que vol contribuir a fer visible, a la xarxa, la qualitat i la vitalitat de la poesia en català. Durant tot el dia, us convidem a compartir, amb l’etiqueta #jollegeixo, els vostres versos preferits, cadascú en el format que ho desitgi (text, àudio, vídeo…) i en el seu canal digital preferit: Twitter, Instagram, Facebook, Google + o blog. Trobareu tota la informació sobre les diverses formes de participació a la pàgina de LletrA.

Aquest any, a més, el Dia de la poesia catalana a internet compta amb el suport i empenta de nous socis i col·laboradors: les Biblioteques de Catalunya, l’Amical Wiquimèdia, Catalunya Ràdio, el Departament d'Ensenyament, Institut Ramon Llull, Llegir en català, Enderrock, Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català, el Màster d’Estudis Catalans i el Grau de Llengua i Literatura Catalanes de la UOC i un llarg etcètera que també promouran la poesia catalana mitjançant les seves xarxes digitals.

Si us ve de gust afegir-vos a la crida i ajudar-nos a difondre el Dia de la poesia catalana a internet, aquí podeu trobar diversos bàners de l'acció que us poden ser útils.

Rebeu una salutació molt cordial i bon Dia de la poesia catalana a internet!

Teresa Férriz

Responsable de Nous Projectes i Directora del projecte LletrA

Universitat Oberta de Catalunya