Marina Massaguer
Conversa entre estudiants d'Oxford i alumnes del CNL de Tarragona
per Marina Massaguer - Wednesday, 12 March 2014, 21:27
 

Aquesta setmana un grup d'estudiants de català de la Universitat d'Oxford han mantingut una vídeo-xerrada per Skype amb alumnes i voluntaris del CNL de Tarragona. D'aquesta manera, gràcies a les explicacions dels tarragonins, els estudiants d'Oxford han conegut de primera mà alguns aspectes de la cultura catalana, com ara la festa major de Santa Tecla o el festival de reconstrucció històrica Tarraco Viva.

Els alumnes d'Oxford, per la seva banda, han explicat als tarragonins com és el dia a dia en aquesta universitat britànica, i els han desvetllat algunes curiositats, com ara que fan els exàmens oficials vestits amb toga.

Els participants han valorat molt positivament l'experiència -que ja va per la segona edició- perquè els ha permès entrar en contacte directe amb la realitat catalana, sentir accents diversos i descobrir iniciatives com ara el Voluntariat Lingüístic. 

Us recomanem la crònica que en fa Enric Garriga, professor de català del CNL de Tarragona i responsable del programa radiofònic "1/4 de català" a Tarragona Ràdio i impulsor de la iniciativa.

Fotos: Enric Garriga i CNLConnexió Oxford Tarragona de Tarragona